Picknicktafels

 

De Zwagerij is het adres voor al uw (verrijdbare) picknicktafels, of het nu gaat om een kleine verrijdbare voor in de achtertuin, of grote, zware picknicktafels geschikt voor horeca, scholen en publieke ruimte.

 

- Elke tafel wordt op maat gemaakt. Afwijkende maten en ontwerpen zijn dus geen probleem. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

- Wij werken veel met douglashout, maar andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk.

- Douglas picknicktafels kunnen naar keuze afgewerkt worden met douglas-olie* of transparante beits**, hiervoor rekenen wij 30 euro per strekkende meter tafel. 

De picknicktafels kunnen ook zonder behandeling buiten blijven staan, ze zullen dan iets sneller vergrijzen

Hieronder een aantal prijsvoorbeelden:

 

 

 

* Douglas-olie geeft een matte natuurlijke uitstraling en trekt grotendeels in het hout en vormt geen film op het hout. Het zorgt ervoor dat de frisse kleur van het hout langer behouden blijft door zelf ook wat kleur toe te voegen. Het geeft iets minder bescherming dan beits, maar is makkelijk op te frissen door de tafel even op te schuren en het product nogmaals aan te brengen.

** Transparante beits zorgt voor een vrijwel complete bescherming tegen weersinvloeden, maar heeft als nadeel dat het een film vormt op het hout. De kleur van het hout wordt nauwelijks beïnvloed.