Picknicktafels

 

De Zwagerij is het adres voor al uw (verrijdbare) picknicktafels, of het nu gaat om een kleine verrijdbare voor in de achtertuin, of grote, zware picknicktafels geschikt voor horeca, scholen en publieke ruimte.

 

- Elke tafel wordt op maat gemaakt. Afwijkende maten en ontwerpen zijn dus geen probleem. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

- Wij werken veel met douglashout, maar andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk.

- Naar wens compleet gemonteerd of in 5 losse delen geleverd. Elke picknicktafel is eenvoudig met alleen een accuboor in elkaar te zetten.

- Douglas picknicktafels kunnen naar keuze afgewerkt worden met douglas-olie* of transparante beits**, hiervoor rekenen wij 30 euro per strekkende meter tafel. 

De picknicktafels kunnen ook zonder behandeling buiten blijven staan, ze zullen dan iets sneller vergrijzen

 

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een definitieve offerte opvragen. We informeren u dan meteen over de huidige levertijd en leveringsmogelijkheden voor uw locatie.

 

Hieronder een aantal prijsvoorbeelden:

 

Verrijdbare douglas picknicktafel:

 

Het blad en de zittingen van deze picknicktafel is gemaakt van planken van ca. 4,5 cm dik en 9,5 cm breed. Het onderstel is gemaakt van balken van 12x12 cm en uitgerust met twee grote bokwielen met naar keuze luchtbanden(zwart) of anti-lekbanden(geel), zodat de tafel ook makkelijk op uw gazon te verplaatsen is. Aan de andere zijde is onder het tafelblad een balkje bevestigd om de tafel op te tillen.
Ondanks het formaat (max. 3mtr lengte) zijn de tafels door één persoon te verplaatsen.

 

2 meter lang              € 595,--  incl. BTW

2,5 meter lang           € 645,--  incl. BTW

 

De breedte van deze variant is  ca. 152 cm.   Het tafelblad ca. 70 cm en de zittingen ca. 30 cm. 

Deze tafel is ook verkrijgbaar als traditionele picknicktafel zonder wielen.

 

2 meter lang              € 495,--  incl. BTW

2,5 meter lang           € 545,-- incl. BTW

 

 

 

Extra zwaar uitgevoerde douglas picknicktafel:

Het blad en de zittingen van deze picknicktafel is gemaakt van planken van ca. 7 cm dik en 14,5 cm breed. Het onderstel is gemaakt van balken van 15x15 cm.

 

2,5 meter lang        € 775,-- incl. BTW

3 meter lang           € 850,-- incl. BTW

 

De breedte van deze variant is circa 170 cm. Het tafel blad is ca. 90 cm breed en de zittingen ca. 30 cm.

 

Andere afmetingen of andere aanpassingen zijn uiteraard ook mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 

* Douglas-olie geeft een matte natuurlijke uitstraling en trekt grotendeels in het hout en vormt geen film op het hout. Het zorgt ervoor dat de frisse kleur van het hout langer behouden blijft door zelf ook wat kleur toe te voegen. Het geeft iets minder bescherming dan beits, maar is makkelijk op te frissen door de tafel even op te schuren en het product nogmaals aan te brengen.

** Transparante beits zorgt voor een vrijwel complete bescherming tegen weersinvloeden, maar vormt een film op het hout. De kleur van het hout wordt nauwelijks beïnvloed.

 

 

Contactformulier